Kohalikust toidust sünnivad hetkega hõrgutised

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maitseelamuste koja ja MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköögi hing Tauno Laasik õpetas Pärnu Keskuse taluturu juhataja Lagle Ruusmaa (paremal) talukraamist head ja paremat vaaritama.
Maitseelamuste koja ja MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköögi hing Tauno Laasik õpetas Pärnu Keskuse taluturu juhataja Lagle Ruusmaa (paremal) talukraamist head ja paremat vaaritama. Foto: Ants Liigus

Maitseelamuste koja meistrid jagasid Pärnu Keskuse taluturu rahvale nippe, mida hääd kohalikust toorainest valmistada.

Sel korral koolitasid köögivirtuoosid taluturu rahvast, septembris tuleb õpituba laiemale huviliste ringile.

Koolitused on osa maitseelamuste koja paljudest tegemistest. Koda tegutseb kolmandat aastat Tartus Antoniuse gildis. Maitseelamustega üllatavad seal Tauno Laasik ja Triinu Akkermann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles