Täiskuu ajas hulluks ühe pärnaka

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud võtsid Sauga-Jõekalda tänava sotsiaalmajast kaasa mehe, kes peksis joomakaaslasi ja ähvardas neid noaga.
Politseinikud võtsid Sauga-Jõekalda tänava sotsiaalmajast kaasa mehe, kes peksis joomakaaslasi ja ähvardas neid noaga. Foto: Ardi Truija

Kuigi möödunud reede kandis kalendris tähenduslikku numbrit 13 ja taevas säras täismõõtmetes kuu, oli linnas äraütlemata rahulik ja nii tuli Pärnu politseinikel ohjeldada vaid ühte eluheidikut, kes oma kamraade noaga taga ajas.

Reede õhtul kella 22.50 ajal sai Pärnu politsei väljakutse Sauga-Jõekalda tänaval asuvasse kümne elanikuga Samaaria sotsiaalmajja, kus üks noor mees oli tarvitanud nii palju vägijooki, et peksis oma elamukaaslasi ja ähvardas neid koguni noaga.

“Tuli teade sotsiaalmajast, et isik muutus agressiivseks,” kinnitas reede öösel tööl olnud Pärnu politseiosakonna välijuht Alvar Vill. “Politseipatrull läks sündmuskohale, kus oli üks kõvas joobes ja agressiivne isik, kes toimetati kainenema. Edasise käigu otsustab menetlus ja asjaolud on selgitamisel.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles