Tudengid kolivad sügisel Estonia Valgesse majja

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia Valge maja Pärnus Tammsaare puiesteel.
Estonia Valge maja Pärnus Tammsaare puiesteel. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Alates septembrist saavad Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudengid enda käsutusse taastusravikeskuse Estonia Valge maja.
 

Et mullu aprillis taastusravikeskusega Sõprus 2012. aasta 20. juunini sõlmitud koostööleping, mille järgi Sõpruse villa tänavu kolledži tudengeid õppeperioodil majutas, Sõpruse müüki paneku tõttu sügisest enam õppureile peavarju pakkuda ei saa, leidis kolledž järgmise taastusravikeskuse, kuhu üliõpilasi elama panna.
 
Pärnu kolledži turundusspetsialisti Birgit Tuulemäe sõnade järgi on Estonias Sõprusega võrreldes kaks korda rohkem kohti ja paremad tingimused. Esmaspäeval, 5. juulil kolledži ja Estonia vahel sõlmitava lepingu järgi saab voodikoha hinnaks 1100 krooni ja see hind sisaldab Tuulemäe kinnitusel kõiki makse.

“Estonias majutatavate tudengite käsutuses on tasuta wifi, oma köök koos söögitoaga, pesupesemise ja kuivatamise võimalus, puhkeruum, peale selle sisustab Pärnu kolledž tudengite jaoks spetsiaalse õppimise ruumi, et koolitükkide tegemine unarusse ei jääks,” tegi Tuulemäe pakutava kauba ahvatlevaks.

Estonias saavad soodsa hinnaga majutuse Pärnu kolledži avatud ülikooli tudengidki, kui nad kooli õppesessioonile tulevad. “Seda juhul, kui päevased üliõpilased septembris kogu maja ei hõiva,” täpsustas Tuulemäe.   
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles