Meie pere loomad naudivad suve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Loomade kehakeelt jälgides julgen järeldada, et nii nagu inimestelegi, meeldib suvine aeg neilegi üle kõige. Pärast pisikest mõtlemisaega võtsin endale õiguse kirja panna meie pere kahe peni ja ühe kassi tähelepanekud suvest.

Kolmeaastane koeraplika Mutter: Mulle meeldivad kõige rohkem aiapeod, kui pererahvas ja nende külalised liha grillivad. Konte kukub laua alla nii palju, et saab isu täis süüa ja jagub neid veel peenrasse matmiseks, et halbadel aegadel midagi võtta oleks.

 Ühel päeval jooksis minu kõige parem sõber Uku aias paljalt ringi. Jälgisin teda silmanurgast, kui äkki kükitas väikemees korraks maha ja kui ta püsti tõusis, lebas murul hästi lõhnav junn. Soe maiuspala kadus mul kiiresti kõhtu, aga millegipärast sain perenaiselt hullusti riielda. Ei saa aru, mida ma valesti tegin, vanaperemees seevastu naeris nii, et pisarad olid silmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles