Pärnu käsitööjäätis vallutas suurpoed

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe külaskäigu ajal oli Toni Rubin-Conwayl käsil Belgia šokolaadi-gelato valmistamine.
Pärnu Postimehe külaskäigu ajal oli Toni Rubin-Conwayl käsil Belgia šokolaadi-gelato valmistamine. Foto: Urmas Luik

Kui ameeriklanna Toni Rubin-Conway sanatoorium Estonia Valges majas magustoidukohviku avas, ei osanud ta uneski näha, et kahe aasta pärast müüakse tema valmistatud gelato’t Tallinna, Tartu ja Pärnu toidupoodides.

Pärnu Postimeeski kirjutas ülemöödunud kevadel uute söögikohtade ülevaateloos Rubin-Conwayst ja tema kohvikust Mama Toni’s Gelato.

Nii mõnigi toona kajastamist leidnud asutus ei pidanud aastatki vastu, kuid Pärnu patrioodist Rubin-Conway on pidanud ja suutnud oma äri isegi laiendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles