Pärnus alustab tegevust Eesti teine puudega laste hoiukodu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Krjukov (vasakul) ja Tiina Tuisk on rõõmsad, et Eliise Puhkusepesa saab kasutada Pärnu toimetulekukooli ruume.
Margit Krjukov (vasakul) ja Tiina Tuisk on rõõmsad, et Eliise Puhkusepesa saab kasutada Pärnu toimetulekukooli ruume. Foto: Ants Liigus

SA TÜ Kliinikumi Lastefondi toel avab reedel Pärnus uksed Eesti teine raske ja sügava puudega lastele mõeldud hoiukodu.

Teenust hakkab Pärnu toimetulekukooli ruumides pakkuma MTÜ Eliise Puhkusepesa, mis on loodud innustatuna Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi 2014. aasta põhikampaaniast „Unistuste puhkus“. Ühingu põhieesmärk on toetada lapsevanema, eestkostja või lepingu alusel lapse perekonnas hooldaja töötamist või toimetulekut ning vähendada ajutiselt lapse hooldaja hoolduskoormust.

Kuni juuli lõpuni pakutakse puudega ja suurema hooldusvajadusega lastele hoiuteenust nädalavahetustel ehk reede hommikul kella 8st kuni pühapäeva õhtul kella 20ni. Nõudluse olemasolul jätkatakse augustis teenuse pakkumist iga päev ja ööpäev ringi. Lapsevanem võib teenust kasutada aasta läbi nii ööpäevase kui ka päevase teenusena, soovi korral tundide arvestuseski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles