Pandora ja New York avanevad teatrigaleriis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endla teatri sammassaalis ja kohvikus avanevad tänasest uued näitused: Liisa Kruusmägi toob meieni killukese New Yorgi igapäevaelust ja Taavi Luhamaa kujutab oma fotodel Pandora laekast välja pääsenud nuhtlusi.

Kruusmägi näitusel pealkirjaga “New Y(W)ork” on esindatud nii maalid, joonistused, objektid kui ka fotod. Erinevaid materjale ja tehnikaid kasutades toob autor meieni killukese New Yorgi igapäevaelust, mis ehk suurte pilvelõhkujate ja vaatamisväärsuste vahelt alati välja ei paistagi. Maalid ja joonistused „Ameerika jutustab“ on jätk 2011. aasta seeriale „Pealtkuuldud jutud“, mis sai alguse Rhode Islandi disainikoolis õppides.

“Kogusin seal viibides inimeste jutte nii koolis, tänavatel, kohvikus, bussis kui reisidel teistesse linnadesse. Ameeriklased räägivad väga palju ja enamasti on see tühi-tähi, aga see kuulub nende eluviisi juurde. Räägitakse oma elust, tööst ja perest ja seda sageli täiesti võõrastele inimestele,“ lausus Kruusmägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles