Galerii: „Suur võidusõit“ meelitas auto24ringile tuhandeid inimesi

Ardi Truija
, videotoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Pärnus auto24ringil suur koguperepäev „Suur võidusõit 2014“, kus sai kiirete ja vihaste autode kihutamise kõrval osaleda laadal ja nautida meeleolukaid kontserte.

Võistluste lõunapausil meelitasid oma kaunite lugudega rahva südameid Getter Jaani ja Hellad Velled. Õhtu gulmineerus 70ndate retrohõngulise diskoajastu ühe kuumima bändi Ottawaniga, kes esitas oma tuntumaid hitte „Hands Up“ ja „D.I.S.C.O.“

Eesti ja Balti meistrivõistlste etapile startisid ringrajal Balti riikide sõitjate kõrval Venemaa võistlejad ja esmakordselt toimus Eestis täies mahus Soome autoringraja meistrivõistluste etapp. Auto24ringil startis ligemale 130 võistlusautot eri klassidest, alustades vormelitest ja lõpetades võimsate ja pilku püüdvate Camaro Cup autodega.

Võistlejate nimekirjast võis leida laulja Koit Toome, kes tänu Auto24ring kaasabile istub sel aastal BMW 325 roolis ja osaleb samanimelise klassi võistlustel. Paraku pidi Toome avasõidu kuuendal ringil avarii tõttu raja äärde võistlust vaatama jääma.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles