Fotograaf pani pärnakaist modellid nuhtluste rüüsse

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Luhamaa kujutab Pandora laeka fotokollaažis erinevaid maailmapahesid, modellid aitas tal nendeks soengu ja jumestusega kujundada Ave Jürgens. Lootust, mis laekasse lõksu jäi, kehastab Janne Ristimets oma pisitütrega. Noore hobifotograafi jaoks on see elu esimene näitus.
Taavi Luhamaa kujutab Pandora laeka fotokollaažis erinevaid maailmapahesid, modellid aitas tal nendeks soengu ja jumestusega kujundada Ave Jürgens. Lootust, mis laekasse lõksu jäi, kehastab Janne Ristimets oma pisitütrega. Noore hobifotograafi jaoks on see elu esimene näitus. Foto: Madis Sinivee

Peatselt algaval Endla teatri suvehooajal kaunistab Teatrikohviku seinu pärnakas Taavi Luhamaa looming.

Luhamaa on noor fotograafiahuviline pärnulane, kes jõudis äsja oma ärikorralduse õpingutega Pärnumaa kutsehariduskeskuses lõpusirgele ja seisab nüüd teelahkmel, kus tuleb hakata elus uusi valikuid tegema. Justkui teise diplomitööna valmis tal samal ajal fotonäitus, millega ta soovis iseennast proovile panna. Fotodelt vaatavad vastu filmidest inspireeritud naistegelased – karmid ja kurjad, aga väga vinged. “Pahad küll, kuid mulle on nad alati meeldinud,” tunnistas noor hobifotograaf.

Fotod ei ole saanud siiski nime filmitegelastelt, vaid näitavad kõiki nuhtlusi, mida inimkond veel tundnud polnud ja mis Pandora laeka avamisel välja pääsesid: kurjust, kadedust, nälga, vihkamist, haigust, kättemaksuhimu, hullust, südametust, salakavalust jne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles