Pärnu linn käib Europargiga kohut

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu linnal on Europargiga pooleli kaks kohtuvaidlust, millest üks käib Pärnul garanteeritud parkimistulust saamata jäänud enam kui 215 000 euro üle, kuna Europark ei täitnud halduslepingust tulenevaid kohustusi.

“Pärnu linnal on käsil kaks kohtuvaidlust. Ühel juhul on Europark esitanud kohtule kaebuse, kuna ei ole nõus sellega, et Pärnu linn tasulise parkimise korraldamiseks sõlmitud halduslepingu enne tähtaega erakorraliselt üles ütles,“ selgitas BNSile Pärnu linnasekretär Tiina Roht.

Linnasekretäri sõnade kohaselt seisneb Pärnu linna nõue Europargi vastu selles, et linnal olid halduslepingus kokku lepitud kindlad summad, mida Europark teenuse osutamise eest linnale garanteeris. “Europark ei täitnud enda lepingulisi kohustusi ning linn esitas halduslepingust tuleneva kohustuse täitmiseks ja kahju hüvitamiseks kohtusse nõude, mis esialgselt oli 215 439 eurot,” ütles Roht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles