Jalgpalli MMi kilde

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

* Lõuna-Korea meeskonda, kes alagrupist edasi ei saanud, võeti kodumaal Souli lennujaamas vastu iirisekommide rahega, andes mõista, et nii kehvad mängijad võiksid kommi süüa ja koju minna. Vutimeeste treener esines seejärel meeskonna nimel vabandustega kehva esinemise eest.

* Argentina endine vutistaar Diego Maradona ütles, et võib tulevikus asuda Venezuela jalgpallikoondise peatreeneriks. Venezuela on ainus Lõuna-Ameerika regiooni riik, kes pole kunagi jõudnud MM-finaalturniirile. Vasakpoolsete vaadete poolest tuntud Maradona (kelle suured sõbrad on Kuubas, kus ta end sõltuvustest ravis) kavatseb treeneritööst rääkida Venezuela riigipea Nicolas Maduroga.

* USAs on rahvusmeeskonna südi esinemise toel jalgpallihullus hoogsalt kasvamas. Näiteks käis USA profiliiga MSL mänge läinud nädalal vaatamas keskmiselt 18 750 jalkafänni. Väidetavalt on tegemist kas noortega, kellele sobib hoogne jalgpall rohkem kui pikk ja pausirohke Ameerika jalgpall või pesapall, või siis Ameerikasse kolides oma meelisalale truuks jäänud immigrantidega. Ka andis jalgpallile USAs hoogu David Beckhami mängimine Los Angeleses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles