Gümnaasium nüüdisajastatakse poole aastaga põhikooliks

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai 3 koolihoone osalise rekonstrueerimise ja pealeehituse esialgu veel raskesti märgatavate ehitustöödega saab Remet ühele poole suures sügises.
Mai 3 koolihoone osalise rekonstrueerimise ja pealeehituse esialgu veel raskesti märgatavate ehitustöödega saab Remet ühele poole suures sügises. Foto: Ants Liigus

Pärnu koolivõrgu korrastamisel on jutu tasandilt jõutud reaalse tegevuseni: Koidula gümnaasiumi hoone on tühjaks kolitud, ühisgümnaasiumis on ettevalmistused 1971. aastal valminud maja renoveerimiseks ja laiendamiseks tehtud.

Ehkki esialgu oli kavas peale Mai tänav 3 koolihoone osalise renoveerimise ja selle ühekorruselisele osale korruse pealeehitamise kavas samuti 1971. aastast pärineva tööõpetusmaja tänapäevastamine, piirdutakse nüüd siiski vaid koolihoonega.

„Mai 3 koolihoone väikse maja rekonstrueerimisest tuli loobuda rahalistel kaalutlustel, kuna ehitajate pakkumised ületasid eelarvelisi võimalusi,” tõdes Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Andrus Haugas. „Kooli juhtkond on õppetöö korraldamise läbi mõelnud ja sisulisi probleeme see kaasa ei too, kuna õppetöö selles majas – seal on kaks tavaklassi ja tööõpetusklass – jätkub järgmiselgi õppeaastal.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles