Kõrgliigakursil linnameeskond loodab oma tuumikut hoida

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnameeskonna parimad väravakütid (vasakult) Henri Hanson, Anton Issakov ja Kristen Saarts väravat Vändra Vapruse vastu tähistamas.
Pärnu linnameeskonna parimad väravakütid (vasakult) Henri Hanson, Anton Issakov ja Kristen Saarts väravat Vändra Vapruse vastu tähistamas. Foto: Ants Liigus

Tänavuse hooaja eel Eesti jalgpalli meistrivõistlustel tugevuselt teisele astmele tõusnud Pärnu linnameeskond on viimasel ajal üles näidanud head minekut ja sellega hoitakse end kõrgliiga kursil.

Kui veel 14. mail paiknes pärnakate esindusklubi pärast 1:7 kaotust FC Flora duublile 13 punktiga kuuendal tabelireal, on meeskond seejärel uue hingamise leidnud ja järgnenud seitsmest mängust kuus võitnud, sealjuures vastastele 28 väravat lüües [faktid enne reedel toimunud 19. vooru].

Linnameeskonna peatreener Gert Olesk [rääkisime temaga enne möödunud nädala 5:0 võidumängu Rakvere Tarva vastu] üht kindlat vormikõvera muutumise põhjust ei nimeta, kuid tõdeb, et edu on toonud korralikud trennid ja seegi, et juhendatavad on koostöö paremini toimima saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles