Noored põhjustavad tööandjatele peavalu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Bumerang omanik Delia Einla murrab paberimajanduse üle pead tühjas Raehoovi kohvikus, mille rendilepingu linnavalitsusega oli ta töötajate puuduse tõttu sunnitud lõpetama.
Pubi Bumerang omanik Delia Einla murrab paberimajanduse üle pead tühjas Raehoovi kohvikus, mille rendilepingu linnavalitsusega oli ta töötajate puuduse tõttu sunnitud lõpetama. Foto: Ants Liigus

Söögikohtade juhid on hädas noortega, kes ei suuda otsustada, kas nad tahavad tööd teha või mitte. Probleemiks on oma võimete ülehindamine, hiljem taibates, et ei olda ülesannete kõrgusel, puudub julgus või tahtmine seda tööandjale tunnistada. See aga põhjustab paksu pahandust.

Maikuus uksed avanud spordibaari Rematch asutaja Riina Rand oli üllatunud, et kui alatihti räägitakse tööpuudusest, on vastavatud baaril hoopis puudus töökätest. ”Otsin töötukassa ja Facebooki kaudu, kusjuures viimase kaudu tuli rohkem vastuseid. Alguses oli mul suur patakas CVsid, hetkeseis on aga selline, et mul on puudu töötajaid nii köögist kui leti tagant, aga saame hakkama,” rääkis Rand.

Tema muret jagab pubi Bumerang juhataja Delia Einla, kes ei saanud oma teist kohvikut Raehoov avada, kuna ei leidnud ühtki kokka. Kui ettekandjaid saab kohapealgi välja koolitada, siis söögitegemine nii lihtne ei ole. Niisiis pidigi Einla juba leitud teenindajatele teatama, et kahjuks nende teeneid ei vajata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles