Tehnikaülikooli rattureid huvitab Lõuna-Pärnumaa

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgratas. Foto on illustreeriv.
Jalgratas. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Sadakond Tallinna tehnikaülikooli üliõpilast, vilistlast ja töötajat matkab peagi mööda maakonna lõunaosa, et tutvuda 200kilomeetrisel kolmepäevasel rattasõidul looduse, elanike ja huviväärsustega.

Rattamatk algab Surju vallast ja jõuab avapäeval Tahkuranna valda, kus on plaanitud kohtumine vallavanem Karel Tölbi ja Lova talu peremehe kiviraidur Ülo Kirtiga. Nemad räägivad kohalike ettevõtmistest ja tegemistest, seltskond peatub Tahkurannas ja Võistes, põikab Tolkuse rappa ja sõidab Häädemeeste kaudu Kablisse.

Tehnikaülikooli rattamatkaklubi juhatuse liikme Aivar Hannolaineni sõnade kohaselt uudistatakse teisel päeval lõunanaabrite juures Ainaži muuli, tuletõrjemuuseumi ja endist Heinaste merekooli, kus õppis legendaarne Kihnu Jõnn. Lätimaalt tagasi, jätkub matk läbi Massiaru Nigula rabajärveni ja viib Tali kaudu Kõveri puhkekeskusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles