Piletimäng: veeda õhtu Sandra Nurmsalu ja Margus Vaheriga!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu.
Sandra Nurmsalu. Foto: Jelena Rudi/Elu24

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 25. juulil jõuab Pärnu kuursaali kõlakotta Sandra Nurmsalu ja Margus Vaheri kontserdisari “Aita mööda saata öö”. Kontserdil saab kuulda nii lauljatele armsaks saanud lugusid Eesti estraadiklassikast kui nende oma repertuaari.

Loosime kontserdile välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Millise ansambli koosseisus osales Sandra Nurmsalu Eurovisiooni lauluvõistlusel? Oli see Vanilla Ninja või Urban Symphony?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 23. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Mirage on Pärnus tegutsenud juba 20 või 30 aastat?” õige vastus on 20. 

Sel nädalavahetusel saavad klubis Mirage, kus reedel on laval Belgia hitimeister Paradisio ja päev hiljem DJ Sash Saksamaalt, koos kaaslasega pidutseda Katrin Kartau, Igor Suhhostavets ja Kristina Aedma.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles