Merekarud teenisid kolm pjedestaalikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi lipu all seilava jahi Sugar 2 meeskond tuli kapten Erki Meltsa juhtimisel kõige suuremate aluste ORC I grupis Muhu Väina regatil kolmandaks.
Pärnu jahtklubi lipu all seilava jahi Sugar 2 meeskond tuli kapten Erki Meltsa juhtimisel kõige suuremate aluste ORC I grupis Muhu Väina regatil kolmandaks. Foto: Ardi Truija

Pärnu purjetajatest võitsid Hiiumaalt startinud ja nädal hiljem Saaremaal lõppenud 57. Muhu Väina regatil kolmanda auhinna Sugar 2, Merepärli ja Temperi meeskond.

Regati kolm etappi olid pikad avameresõidud ühest sadamast teise ja kaks osavõistlust tehniliselt keerukamad sõidud lühiradadel. Kõige rohkem pakkus sportlikkust, põnevust ja vaatemängu kindlasti Pärnu lühirajasõit vastutuule-allatuule rajal, mida said huvilised jälgida kiirkatamaraanil Runö.

Maratonpurjetamise viimasel päeval tuli regati korraldajatel Roomassaare jahisadamas vastamisi seista tuule puudumisega. Hommikul kell üheksa tehti otsus lükata start tund hilisemaks, kuid paraku ei tulnud püsivalt piisavat tuult ka ajaks, mil oli veel võimalik starti Roomassaare ringile anda. Nii jäid regati tulemusteks viie etapi järgsed seisud, millest halvim tulemus läks koondpunktisummast mahaarvamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles