Soomaal pakutakse elamusi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomaal pakutakse laupäeval elamusi.
Soomaal pakutakse laupäeval elamusi. Foto: Sandra Urvak

Sel laupäeval, 26. juulil saab keset Soomaa ürgseid laasi ja maailma kõrgeima rabarinnaku serval nautida hoogsaid maitseid ja hõrku muusikat, kui avaneb pisifestival Kahvliahvi Metsakohvik.

“Lõime sündmuse, millest oleme ise unistanud ja kindlasti paljud teisedki, kes otsivad rahvarohketele pidustustele lahedaid alternatiive,” rääkis Kahvliahvi Metsakohviku eestvedaja Merle Liivak. “Soomaa on minu jaoks maagiline paik, mis ei pruugi end oma ürgilus niisama kergelt kätte anda kui kaunis männimets mere ääres. Seda põnevam siin on.” 

Kahvliahvi Metsakohvikus annavad laupäeval kontserdi Galaktlan, Spice Mouse ja Antti Tolvi Soomest, avatud on Kahvliahvi kokakool ja Toomas Läätse pop-up kohvik. Toimub muudki põnevat. Samuti on kohal vintage-fotograaf, kes püüab hetki metallplaadile ja klaasile. Sündmuspaigast kiviviske kaugusel algab Ingatsi matkarada, mis viib maailma kõrgeimale rabarinnakule. 

Üritus toimub Soomaal Karuskose metsavahitalu hoovis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles