Talisuplejad plaanivad Jaansoni jooksule vesist analoogi

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval proovisid kahe silla ujumist Nikolai Pribylski (paremalt), Teet Sepp, Margus Mironov, Artur Tikkerbär, Daniel Tikkerbär ja Vladimir Moskalenko.
Laupäeval proovisid kahe silla ujumist Nikolai Pribylski (paremalt), Teet Sepp, Margus Mironov, Artur Tikkerbär, Daniel Tikkerbär ja Vladimir Moskalenko. Foto: Erakogu

Jüri Jaansoni kahe silla jooksu eeskujul kahe silla ujumist plaaniv Pärnu talisuplejate selts katsus oma idee jumekust: kuus meest läbis Pärnu jões mitme kilomeetri pikkuse proovidistantsi.

„Praegu ujusime teiselt poolt Papiniidu silda Kalevi sõudebaasini, kuskil 2,5 kilomeetrit,” rääkis läinud laupäeval toimunud pikamaaujumisest Nikolai Pribylski. „Oleksime veel ujunud, aga jõel olid sõudmisvõistlused ja meile öeldi, et edasi ei tohi.”

Ometi näitas seegi poolikuks jäänud ettevõtmine, et mõte on tuumakas ja kahte silda lahutavad pisut enam kui neli kilomeetrit vesitsi täiesti läbitavad. Pealegi ei näe klubilised ette, et kahe silla ujumisest võiks kujuneda kibe võiduajamine, pigem oleks tegemist mõnusa kehakultuuriüritusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles