Eventus Ehitus: Lottemaa majad saavad avamispäevaks valmis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa teemapargil on nüüd olemas nutirakendus.
Lottemaa teemapargil on nüüd olemas nutirakendus. Foto: Erik Prozes

Lottemaa ehitaja Eventus Ehitus OÜ juhatuse liige Lauri Kaska sõnul on koeratüdruk Lotte ja tema sõprade majad ning teised Leiutajatekülas paiknevad hooned laupäevaseks avamiseks suuresti valmis ja veel käib viimase lihvi andmine.

"Lottemaa on valminud uskumatu kiirusega – 8,5 kuuga. Kui selle hanke võitsime, oli neid, kes uskusid, et me ei jõua valmis ja saame selle projektiga kõrvetada. Anname hoonetele viimast lihvi ja kõik sujub planeeritult, kuigi ehitusaeg on projekti keerukust arvestades olnud tõesti äärmiselt lühike," ütles Kaska.

Kaska lisas, et kellud ja haamrid on asendunud lappide ja harjadega, hiliste tundideni käib ülivilgas tegevus. "Eesti lähiajaloo tähtsamaid meelelahutusrajatisi avab eeloleval laupäeval uksed. Põhjamaa naabritel on omad ülikülastatavad Muumimaad ja Legolandid olemas, nüüd on meil oma Lottemaa, kus seni raamatutes olnud tegelaskujud ja seiklused ellu ärkavad. Mis seal salata, emotsionaalselt on ikka väga mõnus olla sellise projekti üks elluviijatest," ütles Kaska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles