Sindi Sõnumid on tasuta, aga bussisõidu hind tõuseb

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Sindi bussi pileti hind tõuseb augustis.
Pärnu-Sindi bussi pileti hind tõuseb augustis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees kajastas ETV saate Aktuaalne kaamera" uudist, et kolmel Sindi bussiliinil tõuseb piletihind. Hinnatõus on muidugi paratamatus kapitalistlikus ühiskonnas (kus rahvas on "lüpsilehma" rollis), aga selles osas saaks rahva heaks midagi ära teha ka kohalik võim. Sindi puhul Sindi linnavalitsus.

Sindi Sõnumid ilmuvad tasuta kord kuus, aga bussipiletite hinda tõstetakse.

Kas pole mitte olulisem asi hoida ära bussipiletite hinnatõus ja Sindi Sõnumid muuta uuesti tasuliseks, kui mitut head asja korraga lubada ei ole võimalik? Bussiga sõitmine on ajalehest ilmselt ikka olulisem, või kuidas?

Olen vaadanud ka Sindi Sõnumite sisu aeg- ajalt, aga paraku õhuke on leht endiselt ning näiteks Tori valla ajalehega Kaldad seda  võrrelda ei saa.

Sindi linnavalitsus võiks mõelda sellele, et kuidas teha nii, et Sindi liinidel piletihind ei tõuseks. Kui Tallinnas saavad sealsed elanikud tasuta sõita tänu Keskerakonnale, siis miks peaks näiteks sintlasi karistatama piletihinna tõusuga? Hea tahtmise juures võiks Sindis ja mujalgi olla bussisõit tasuta suisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles