Pärnus peetakse rahvusvahelise õiguse suveülikooli

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli rahvusvahelise õiguse professor Lauri Mälksoo (vasemal) koos Moskva riikliku ülikooli professori Gleb Bogushiga hiljutisel rahvusvahelisel teaduskonverentsil „Liberaalsete ja mitteliberaalsete valitsuste lähenemised rahvusvahelisele õigusele“
Tartu ülikooli rahvusvahelise õiguse professor Lauri Mälksoo (vasemal) koos Moskva riikliku ülikooli professori Gleb Bogushiga hiljutisel rahvusvahelisel teaduskonverentsil „Liberaalsete ja mitteliberaalsete valitsuste lähenemised rahvusvahelisele õigusele“ Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Esmaspäevast, 28. juulist kuni reede, 1. augustini toimub Tartu ülikooli Pärnu kolledžis kolmas Martensi rahvusvahelise õiguse suveülikool, kus arutlusteemaks on Lääne ja Venemaa vaated rahvusvahelisele õigusele.

„Suveülikooli läbiv temaatiline niit on võrdlev rahvusvaheline õigus ehk küsimus sellest, kuidas käsitletakse rahvusvahelist õigust teoorias ja praktikas Venemaal, Läänes ja mujal,“ on öelnud suveülikooli juhataja, Tartu ülikooli rahvusvahelise õiguse professor Lauri Mälksoo.

Tema kõrval jagavad kursusel osalevale maailma eri riikide 22 tudengile ja rahvusvahelise õiguse doktorandile teadmisi õppejõud Saksamaalt, Belgiast, Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles