Politsei tabas 14aastasele jalgratturile otsa sõitnud auto juhi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses 14aastane rattur.
Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses 14aastane rattur. Foto: Lääne politseiprefektuur

Laupäeva õhtul Pärnumaal Tõstamaa vallas Kastna külas juhtunud liiklusõnnetuses hukkus 14aastane neiu. Tema juhitud jalgrattale sõitis otsa maastur, mille juht põgenes, kuid on praeguseks kahtlustatavana kinni peetud.

26. juulil kell 23.32 teatati politseile, et  Kastna külas Kastna-Riidamaa-Jäärumetsa tee 1. kilomeetril sõitis sõiduk Mitsubishi L 200 tagant otsa samas suunas paremal pool sõidutee ääres sõitnud jalgratturile. Jalgrattur hukkus. Auto lahkus sündmuskohalt, kuid teele oli kukkunud selle registreerimisnumbrimärk. Tüdrukuga koos liikunud teine jalgrattur jõudis kokkupõrkest hoiduda.

Selgus, et sama auto oli paar kilomeetrit õnnetuse toimumise kohast eemal teelt välja sõitnud ja juht oli lahkunud teadmata suunas. Pühapäeval õnnestus politseil 35aastane mees tabada ja ta on kahtlustatavana kinni peetud. Esialgse info kohaselt oli mees enne sõitma asumist viibinud üritusel, kus oli alkoholi tarvitanud.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust ja mehe tabamise täpsemaid detaile eeluurimise objektiivsuse huvides ei väljastata.

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis pani kõigile südamele: „Kui ollakse pidutsemas ja märgatakse, et keegi üritab napsisena sõitma minna, tuleks teda takistada. Kui sellest abi ei ole ja keegi ikkagi sõitma läheb, teavitage  politseid. See ei ole pahatahtlik pealekaebamine, vaid hoolivuse ülesnäitamine. Võimalik, et sel moel hoiate ära kurbade tagajärgedega õnnetuse.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles