Pärnumaal hukkus liiklusõnnetuses jalakäija

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuspaigale tõttas mitu politseiautot. Foto on illustratiivne.
Õnnetuspaigale tõttas mitu politseiautot. Foto on illustratiivne. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Ööpäeva jooksul juhtus Pärnumaal juba teine hukkunuga liiklusõnnetus, kui täna päeval hukkus Tahkuranna vallas sõiduautolt löögi saanud 68aastane naine.

Pühapäeval kell 14.14 teatati politseile, et Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 138. kilomeetril Reiu külas on juhtunud liiklusõnnetus. Pärnu poole liikunud sõiduautolt sai löögi teed ületanud 68aastane naine, kes hukkus sündmuskohal. Autot juhtinud mees oli kaine.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Sündmust kirjeldas Pärnu Postimehele ka üks õnnetuspaigast juhuslikult mööda sõitnud pealtnägija.

Naise sõnade kohaselt juhtus õnnetus Lottemaa sissesõidu lähedal.

„Õnnetusse sattunud auto esiklaas oli katki ja auto kõrval maas oli sinisesse kilesse pandud keha,“ kirjeldas pealtnägija. „Õnnetuspaigas oli mitu politseiautot ja sündmuskohale kiirustas ka kiirabi.“

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis kutsus liiklejaid üles tähelepanelikkusele.

„Tänane päev on toonud kaasa mitu liiklusõnnetust,“ ütles Kivis. „Hinnangut anda nende toimumise põhjustele on vara, kuid on üsna tõenäoline, et oma osa võib olla suvekuumusel. Palavusega nõrgeneb inimeste tähelepanuvõime ja enesetunne võib halveneda. Liikluskeerisesse minnes tuleks oma seisundit kriitiliselt hinnata. Ka palava ilmaga tuleb liikluses olla tähelepanelik.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles