Vargad haarasid kaasa kassaaparaadid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassaaparaat.
Kassaaparaat. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Möödunud nädala teises pooles sai Pärnu politsei kaks teadet, et ranna piirkonna kohvikutest on öösel kaasa haaratud kassaaparaat koos selles olnud sularahaga.

Esmalt juhtus see ööl vastu reedet kella 3 ajal Ranna puiestee kohvikus ja teist korda ööl vastu 27. juulit Mere puiesteel asuvas kohvikus. Teisest kohast olid vargad kaasa võtnud veel valvekaamera. Kahju on mõlemas kohas selgitamisel.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Annely Ermi sõnade kohaselt ei ole kassaaparaatide vargus küll igapäevane, kuid tema praktikas on seda ette tulnud. “On ka juhtunud, et kassaaparaat on kohapeal lõhutud,” meenutas Erm. 

Peale selle sai politsei teate, et 25. juuli hommikul avastati Sauga vallas Nurme külas vargus merekonteinerist, kust olid kaduma läinud muruniiduk, lehepuhur, trimmer koos varustusega ja muid esemeid. Kahju on sealgi selgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles