Uulu Lamba Vesti parima lambagrillija tiitel tuli Pärnusse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambale pühendatud festivalil sai mekkida nii lambaliha kui kraasida, kedrata, viltida, villa pesta ja teha-näha kõike muudki, mis lammaste ja maaeluga seostub.
Lambale pühendatud festivalil sai mekkida nii lambaliha kui kraasida, kedrata, viltida, villa pesta ja teha-näha kõike muudki, mis lammaste ja maaeluga seostub. Foto: Marko Toomast

Laupäeval toimus Pärnu külje all asuva Uulu alevi pargis lambalihale pühendatud festival Lamba Vest, mis meelitas päeval kohale tõelised rahvahordid ja Eesti meistriks lambagrillimises pärjati shotibaari 3 Kings võistkond.

Ürituse juhi Ahti Kuke kinnitusel sõitis Uulu kokku koguni 98 kauplejat ja kümme lambaliha grillimise meistrivõistlustel osalevat võistkonda. Külastajaid aga tasuta päevale muudkui vooris ja vooris.

“Arvan, et niipalju rahvast ei ole varem Uulus nähtudki,” märkis kaheksa aastat seal kandis elanu. “Hakkasin ideed vaikselt aretama, esialgu oli mõttes teha maaelu tutvustav laat, kuid rääkides Grillfesti korraldaja Auris Rätsepaga, tekkis idee teha grillimisvõistlus. Lamba valisime seetõttu, et see on ainus, mida Eestis veel ei grillita. Tallinnas on isegi õunagrillimisvõistlus.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles