Tamur Talviku juhib Eesti meistrivõistlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamur Talviku.
Tamur Talviku. Foto: Erakogu

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Tamur Talviku võitis Kuimetsa rajal motokrossi Eesti meistrivõistluste teisel etapil juunioride 85 ccm masinaklassis kahe sõidu kokkuvõttes esimese auhinna. Meistrivõistluste edetabelis on Talviku 75 punktiga liider, talle järgnevad Robert Saun 64, Andreas Hiiemägi 56, Henry Vesilind 50, Egert Pihlak 47 ja lõunanaaber Toms Babris 44 punktiga.

“Võistluspäev Kuimetsas algas meile veidi õnnetult, kuna tsikli elektrisüsteem oli oksüdeerunud ja ajasõidus pidi turtsuva masinaga kihutanud Tamur leppima alles viienda tulemusega,” rääkis motopoisi treenerist isa Marek Talviku. “ Tänu sõbralike konkurentide abile saime aga kiirelt veale jälile ja WD-tüüpi õli abil kõrvaldasime rikke. Põhisõitudeks oli kõik okei ja nii need kaks esikohta tulid.”

Läti lahtiste meistrivõistluste etapil startis Tamur Talviku 125 ccm klassis. Avasõidus sai Pärnu noormees Tomass Sileika ja Hardi Roosioru järel kolmanda tulemuse. Teises sõidus pääses Talviku kohe stardist ette, kuid võistluse käigus pidi ta mööda laskma nii Sileika kui Roosioru. Enne finišit said meie poisist jagu veel Dovidas Karka ja Jan Jakobson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles