Trio de la soirée ühendab džässi ja prantsuse muusikat

, kõlakoja suvemuusika eestvedaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis ja Jaak Lutsoja.
Liis ja Jaak Lutsoja. Foto: Erakogu

Pärnu kontserdisarjas “Suvemuusika 2014” saab täna õhtul ranna kõlakojas kuulata Trio de la soirée kontserti “Café à la française”.

Prantsuskeelse nimega koosseis koosneb kolmest eesti muusikust: Liis Lutsoja (viiul), Jaak Lutsoja (akordion) ning Tanel Liiberg (kontrabass), kes on kokku saanud selleks, et mängida kauneid prantsuse viise, kirglikke argentina meloodiaid ning neile endile armsaks saanud džässistandardeid.

Noor džässviiuldaja Liis Lutsoja on lõpetanud Georg Otsa nimelise muusikakooli Mart Soo käe all, esimesena sellisel erialal kooli ajaloos. Ta jätkab õpinguid Prantsusmaal Pariisis legendaarse Didier Lockwoodi juures. Kõige meelsamini rändab ta jazzrock’i ja fusion’i radadel, olles bändi Group con Fusion asutajaliige. Pärast aastat Prantsusmaal on ta tasapisi leidnud tee džässi juurde, kuhu ta oma sõnutsi kavatseb jääda kauaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles