Nikopensius kindlustas liidrikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Mootorratturite mitmepäevasõidu (enduro) Balti meistrivõistluste neljandal etapil Lätis Vidrižis kihutas kolm eestlast pjedestaali kõrgeimale astmele.

40aastaste seenioride arvestuses oli kiireim Paikuse klubi esinumber Toivo Nikopensius (pildil), E1-klassis võttis võidu Veiko Rääts ja E2-klassis sai etapivõidu Martin Leok. Mõlemad mehed esindavad Sõmerpalu klubi.

“Karm andmine oli, kahel päeval tuli meil põrgukuumuses läbida kokku viis 80 kilomeetri pikkust ringi ja igal tiirul oli kolm kiiruskatset,” rääkis Nikopensius. “Algselt pidi Vidriži enduroga Balti sari lõppema, kuid siis otsustati, et kevadel ärajäänud sõit ikkagi korraldatakse 16. ja 17. augustil Tukumsi külje all Zantas. Hea meel on, et suutsin oma liidripositsiooni parandada, sest mu lähim jälitaja Balti meistrivõistlustel, leedukas Danielius Žostautas sai Vidrižis neljanda koha punktid.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles