Vändra Vaprus kaotas Pärnumaa derbis Pärnu Linnameeskonnale

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahes senises tänavu peetud omavahelises kohtumises on Pärnu meeskond peale jäänud. Kas täna on Vändra kord?
Kahes senises tänavu peetud omavahelises kohtumises on Pärnu meeskond peale jäänud. Kas täna on Vändra kord? Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigaturniiri 22. vooru mängus Vändra Vapruse ja Pärnu Linnameeskonna vahel maitses võidurõõmu külalismeeskond.

Mängu avapoolaja kallutas enda kasuks Pärnu Linnameeskond, asudes Anton Issakovi ja Henri Hansoni tabamustest esimese kolmveerandtunni järel 2:0 juhtima. Issakovi värav sündis 19. minutil, Hanson lõi palli võrku 40. minutil.

Teisel poolajal lõid mõlemad mängumehed oma teise värava ja lõpuvile kõlades olid tablool pärnakate võidunumbrid 4:0.

Vapruse ja Linnameeskonna mängult tegi veebis ülekande Rockstick Production ja see on järelvaadatav. Mängu kommenteerisid Taavi Midenbritt ja Hans Naano.

Pärnu Linnameeskond on 37 punktiga turniiritabelis kolmandal kohal. Vapruse kontol on 24 punkti, mis annab kümne meeskonna seas kaheksanda positsiooni.

Järgmisel reedel mängib Vaprus võõrsil FC Kuressaarega. Pärnu Linnameeskond kohtub pühapäeval, 10. augustil kodus Nõmme Kalju II meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles