Restorani La Boca tegevus oli nädal aega peatatud

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai tänaval asuv restoran La Boca.
Nikolai tänaval asuv restoran La Boca. Foto: Andris Tammela

Pärnumaa veterinaarkeskus peatas 23.–29. juulini Pärnu kesklinnas asuva restorani La Boca tegevuse, keskuse juhataja Raivo Mogilnõi sõnul on selle toitlustuskohaga probleeme igal aastal.

“Rikutud oli kõike, mida toidu käitlemisel rikkuda annab,” rääkis Mogilnõi. “Puudulik oli pindade ja seadmete puhtus ning elementaarne toidukäitlemise hügieen ettevõttes. Ei jälgitud temperatuuride režiime, toitude realiseerimisajad polnud tuvastatavad, töötajatel puudusid tervisetõendid, enesekontrolli analüüsid olid tegemata, töötajad polnud saanud toiduhügieenialast koolitust.”

Veterinaarkeskuse toiduohutuse järelevalveametnik Siiri Merisaar läks restorani kontrollima kaebuse tõttu, mille üks inimene neile esitas. Toimetusele saadetud kirja kohaselt hakkas kaebajal pärast supi söömist kõhus keerama ja ta oksendas WCs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles