Endla teater korraldab koostöös Jaansoni jooksuga kostüümidraama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater korraldab koostöös kahe silla jooksuga kostüümidraama. Pildil Jüri Jaanson.
Endla teater korraldab koostöös kahe silla jooksuga kostüümidraama. Pildil Jüri Jaanson. Foto: Endla teater

Koostöös Jüri Jaansoni kahe silla jooksuga avab Endla teater 7. septembril oma uue hooaja ja kutsub kõiki spordi kõrvalt kultuuri nautima. 104. hooaeg toob Endlasse uusi näitlejaid ja põnevaid lavastusi.

Sellel aastal toimub kahe silla jooksu raames Endla kostüümidraama, et kostümeeritud jooksjad lisaksid jooksule meeleolukust ja atraktiivsust. Kostümeeritult oodatakse osalema nii kahe silla jooksul, kepikõnnil kui ka ratastoolisõidul osalejaid. Teatri pressiesindaja teatel saab parim kostüüm kutse kõikidele Endla teatri järgmise hooaja esietendustele.

Kostüümidraama tarbeks valmisid Kahe Silla klubi ja Endla teatri ühise projektina fotoseeriad Pärnu viiest kostümeeritud sportlasest ja Endla teatri viiest näitlejast. Projektis lõid sportlastest kaasa jooksu algataja Jüri Jaanson, sõudja Kaisa Pajusalu, jalgpallur Kairi Himanen, sõudja Allar Raja, elujooksja Kristjan Puusild ning näitlejatest Ireen Kennik, Carmen Mikiver, Kaili Viidas, Priit Loog ja Sepo Seeman. Pildistamisi lavastas näitleja Kaili Viidas, pildistas ja fotosid töötles Terina Tikka, stilistina aitas kaasa teatri peakunstnik Liina Unt ja grimmi tegi Sirle Teeäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles