Piletimäng: Peeter Oja uurib, kui loll on inimene

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja.
Peeter Oja. Foto: Mihkel Uba

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Juba eeloleval esmaspäeval, 11. augustil saab Pärnu Endla teatri suures saalis vaadata Peeter Oja stand-up-etendust “Kui loll võib inimene olla!”.

Seekord ei räägi Peeter Oja poliitikutest, vaid iseendast ja meist kõigist. Aitab eneseabiõpikutest, sõbrannade ja naabrimeeste nõuannetest! Minge ja kuulake, mida on meie kohta öelda professionaalil.

Loosime Peeter Oja stand-up-etendusele välja 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kes olid need kaks, kellega koos näitles Peeter Oja aastaid koos huumorisaates “Kreisiraadio”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame esmaspäeva, 11. augusti kella 10ni piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee

Kohe pärast loosimist saadame võitjate e-posti aadressile PDF-formaadis piletid, mis tuleb välja printida ja õhtul teatrisse kaasa võtta.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Syn Cole’i nime taga peituv noormees on pärit Pärnust või Tartust?” õige vastus on Pärnu.

Reede õhtul saavad koos kaaslasega minna Pärnu klubisse Sugar üritusele “Hirmo faktor”, kus ka Syn Cole esineb, Elen Viljak, Merly Abram ja Ats Villemson.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles