Monomaffia toob lavale erilised lood ja tudengiteatri

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvia Milo “Veel üks Mozart” räägib imelaps Nannerlist, klahvpillivirtuoosist ja heliloojast, kes käis esinemas üle Euroopa koos oma venna Amadeusega ning oli temaga võrdväärne.
Sylvia Milo “Veel üks Mozart” räägib imelaps Nannerlist, klahvpillivirtuoosist ja heliloojast, kes käis esinemas üle Euroopa koos oma venna Amadeusega ning oli temaga võrdväärne. Foto: Monomaffia

Peagi algav teatrifestival Monomaffia toob publikuni kümme monolavastust ja programmis “Monoff” kaheksa Viljandi kultuuriakadeemia tudengite kursusetööd.

Tänavu neljandat korda toimuv festival algab 13. augustil ja kestab neli päeva. Monomaffia põhiprogrammi kuuluvad lavastused USAst, Kreekast, Soomest, Šotimaalt, Poolast ja Eestist.

Tänavune festival kannab alapealkirja “Kõnelemata lood”, sest mitmes lavastuses räägivad näitlejad isiklikke ja puudutavaid lugusid omaenda elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles