PJK alustas eurohooaega Ungari meistri vastu kaotusega

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpallinaised astuvad võistlustulle.
Pärnu jalgpallinaised astuvad võistlustulle. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Mullu Euroopa Meistrite liigas 32 tugevama hulka jõudnud Pärnu jalgpalliklubi naiskond alustas laupäeval oma järjekordset eurohooaega, kui kohtus Euroopa Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril Montenegro linnas Petrovacis Ungari meistri MTK Hungariaga.

Pärnulannad said kohtumise esimesel poolajal tugeva vastase rünnakulaviiniga (pealelöögid väravale 13:3) üsna hästi hakkama, kuid kahjuks õnnestus ungarlastel realiseerida esimese poolaja kolmandal üleminutil karistuslöök ja nad läksid vahetult enne poolajavilet juhtima 1:0.

Mõni minut varem oli suurepärane võimalus skoor avada ka Pärnu ründajal Anastassija Morkovkinal. 

Ungarlannad suurendasid kohtumise 67. minutil eduseisu ja juhivad nüüd 2:0. Paistab et Pärnu tüdrukutel on raskeks läinud, sest 73. minutil lasti lüüa ka kolmas värav.

Kohtumine on lõppenud ja kahjuks alustas Pärnu jalgpalliklubi naiskond turniiri 0:3 kaotusega Ungari meisternaiskonnale MTK Hungaria.

Grupi teises kohtumises alistas Sloveenia meister Pomurje kohaliku naiskonna Ekonomisti 4:0.

Esmaspäeval kohtub PJK teises voorus Pomurjega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles