Jüri Saar: Oleme kaotuses pettunud

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpallitüdrukud pidid täna üle pika tundma kaotusekibedust.
Pärnu jalgpallitüdrukud pidid täna üle pika tundma kaotusekibedust. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval jalgpalli Euroopa Meistrite liigat Ungari meistri MTK Hungaria vastu 0:3 kaotusega alustanud Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreeneri Jüri Saare sõnul ei vastanud mängupilt tulemusele ja pärnulannadel jäi kasutamata nii mõnigi hea väravavõimalus.

„Läksime tänasele mängule siiski aukartusega,“ lausus Saar pärast Montenegro linnas Petrovacis peetud kohtumist. „Olime näinud nende videoid, aga suutsime sealt nähtud mängu neutraliseerida.“

Saare kinnitusel oli pärnulannadel üksjagu ebaõnne, sest kohtunik jättis lugemata PJK esimesel poolajal löödud värava.

„Kohtumise 44. minutil ei suutnud kaks ründajat otsustada, kumb palli väravasse toimetab,“ lisas ta. „Pärast seda, kohtuniku antud üleminutitel said ungarlased minu arvates täiesti teenimatu karistuslöögi ja lõid selle otse väravasse.“

Saar nentis, et teisele poolajale läksid Pärnu naiskonna liikmed vastu võitluslikult ja naised üritasid väravat tagasi lüüa.

„Kahjuks löödi meile kiirrünnakust 2:0 ja kui ka siis läksime tagasi lööma, veel 3:0,“ nentis Saar. „Pärast seda väsisid mõlemad ja mäng rahunes.“  

Saar oli rahulolematu, sest  PJK neiudel oli mitu väga head väravavõimalust, kuid nad jätsid need löömata.

„Eks vastased olid natuke tugevamad ja nende koosseis on veidi ühtlasem,“ arutles Pärnu naiskonna treener.

Saar märkis, et PJK-l pole aega pikalt põdema jääda, sest juba esmaspäeval ootab Montenegros ees kohtumine Sloveenia meisternaiskonna WFC Pomurjega.

„Keskendume nüüd sellele mängule, ega nad tänasest vastasest eriti nõrgemad ole,“ lausus Saar.

Naiste Meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril on 32 tiimi jagatud kaheksasse neljaliikmelisse alagruppi. Edasi teise ringi pääsevad kõik alagruppide võitjad ja kaks parimat teise koha naiskonda.

Seal liituvad kümme kvalifitseerujat kontinendi tugevaima 22 naiskonnaga. Edasi loositakse kõik osalejad paaridesse ja turniir jätkub oktoobris kohalesõitudega kodus-võõrsil matšidega.

Turniiri võitja selgub järgmise aasta 14. mail Berliini olümpiastaadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles