Peeter Oja saabub karkudel

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja stand-up etendus Valga KHK-s 7.augustil 2014
Peeter Oja stand-up etendus Valga KHK-s 7.augustil 2014 Foto: Rein Säinas

Teisipäeval, 5. augustil alanud Peeter Oja üle-eestiline stand-up-turnee, „Kui loll võib inimene olla“ võttis turnee teise päeva lõpuks tõsise pöörde, sest koomik suutis Sakus toimunud etendusega tekitada endale trauma, mis vajab taastumist ja ravi veel mõnda aega.

Peeter Oja kinnitas, et turneed ta katkestada ei kavatse ja pärnakatel ei ole esmaspäeval Endla teatris toimuva etenduse toimumise suhtes mingeid kartusi.

“See oli enam-vähem täpselt etenduse keskel,“ meenutas Oja. „Tegin lihtsalt ühe sammu tagasi ja järsku käis hele plaks jalast läbi ning jalg muutus täiesti tuimaks. Seisin laval nagu part, nagu ujumislest oleks jalas olnud. Kuna teise jala Achilleuse kõõlus on mul opereeritud, siis panin ise diagnoosi, mis kahjuks osutus öö saabudes tõeks. Aga ei ole hullu, üks jalg ja kaks kätt on mul täiesti korras ning esialgu küll väikeste abivahenditega, kuid siiski parimas meeleolus jätkan turneed.“

Traumapunktis diagnoositi Oja vasaku jala Achilleuse kõõluse kõrge, osaline rebend.

Tallinna arstide operatiivse koostöö ja kiirete otsustega jõuti eile hommikuks lahenduseni, mis laseb näitleja traumal paraneda, kuid ei sunni alanud turneed katkestama.

Peeter Oja monoetendus „Kui loll võib inimene olla“ on Pärnu Endla laval esmaspäeva õhtul.

Pärnu Postimees loosib etendusele välja pileteid. Mängus osalemiseks tuleb klikata siia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles