See on küll üks piinlik lugu

Kadi Raal
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidukriitik Ivo (Ivo Orav) ja kohvikukülastaja (Liis Künnapas) on lavastuse „Piinlik!“ süda ning samaaegselt tüki kõige mõistlikumad ja ogaramad tegelased.
Toidukriitik Ivo (Ivo Orav) ja kohvikukülastaja (Liis Künnapas) on lavastuse „Piinlik!“ süda ning samaaegselt tüki kõige mõistlikumad ja ogaramad tegelased. Foto: Marleen Lüüsalu

ProTeater mängib sel suvel oma teist lavastust, milles pöörab pilgu viisakusele ja ebaviisakusele ning piinlikkustundele.

Möödunud aasta suvel etendus Pärnus Uus 3 ajaloolises hoones „Pärnu Sõltumatu Psühholoogiliste Uuringute Instituut“, mis ühtlasi tähistab ProTeatri sündi. Endla kõrvale on igati teretulnud alternatiivne teater, eriti veel selline, mis kuulutab, et tema eesmärk on pakkuda kohaspetsiifilist, julget ja eksperimenteerivat teatrit.

Juulis esietendus Pro Teatri teine lavastus, improvisatsioonide käigus sündinud komöödia „Piinlik!“, milles on püütud käsitleda avalikku viisakust ja ebaviisakust, inimestevahelisi möödarääkivusi ja hetki, kui sooviks häbist maa alla vajuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles