Steineri aias etendatakse “Kivikuninga mängu”

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel Augustiunetusel kanti ette “Nii Totu on ka Totu olla”. Lavastasid Kardo Ojassalu, Helen Solovjev ja Annika Viibus ning muusikaliselt kujundas Pärnu noortebänd The Boondocks.
Mullusel Augustiunetusel kanti ette “Nii Totu on ka Totu olla”. Lavastasid Kardo Ojassalu, Helen Solovjev ja Annika Viibus ning muusikaliselt kujundas Pärnu noortebänd The Boondocks. Foto: Urmas Luik

Augustiunetuse raames tuleb Pärnu südalinnas Steineri aias esimest ja ainsat korda esitusele pärnakate tantsuteatri “Kivikuninga mäng”, mille autorid on koreograafid Karoline Suhhov ja Annika Viibus.

Muusika on lavastuse jaoks kokku pannud DJ Janno Kekkonen.

“Kivikuninga mäng” on MTÜ Tantsukingad Löövad Pilli loodud tantsuteatristuudio Lavaauk viies ehk juubelilavastus. Igal suvel on tantsuhuvilised noored kogunenud viieks päevaks Pärnusse ja õppinud koreograafidest juhendajate käe all nüüdistantsu ning tantsuteatri olemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles