Augustiunetus tõi tuhanded tänavatele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mehis Palotu

Tänavu juba viiendat korda pärnakaid ja linna külalisi rõõmustanud tänavafestival Augustiunetus meelitas taas sumedal suveõhtul tuhanded inimesed linnatänavatele ja parkidesse nautima arvukaid kultuuriüritusi ja eripäraseid üheõhtukohvikuid.

„Juubelifestivali publikumelu näitas, et Augustiunetus on nüüdseks viie korraga leidnud oma publiku ja koha Pärnu kultuurisuves,” rääkis tänavuse Augustiunetuse peakorraldaja Indrek Aija. “Ehkki oleme algusest peale korraldanud festivali eelkõige kaaslinlastele, jõuab Augustiunetusele viimaseid suvehetki nautima üha enam rahvast mujalt Eestist ja välismaalt.“

Nagu varasematel aastatel oli tänavugi suvelõpu festivali peatelg Supeluse tänav, mille äärde oli linnarahvas üles seadnud üle poolesaja väga eriilmelise tänavakohviku ja kus toimus arvukalt meelelahutusüritusi. Rannapargis leidsid aset Augustiunetuse lõbusad pärlid: unetute pidžaamajooks, padjaheitevõistlus ja stiliseeritud piknik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles