Joosep Karlson võitis kuus meistrikulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kalevlane Joosep Karlson (esiplaanil) napsas meistrivõistlustelt kuus meistritiitlit, tema paarimees Andreas Baum teenis kolm kuldset ja ühe pronksikarva medali.
Pärnu kalevlane Joosep Karlson (esiplaanil) napsas meistrivõistlustelt kuus meistritiitlit, tema paarimees Andreas Baum teenis kolm kuldset ja ühe pronksikarva medali. Foto: Eesti aerutamisliit

Harku järvel lõppenud aerutamise Eesti meistrivõistlustel tegi Pärnu Kalevi klubis treener Tiina Hodakovi käe all harjutav Joosep Karlson kõigil distantsidel puhta töö.

Juba eelmisel aastal täiskasvanute konkurentsis viis meistritiitlit ja ühe hõbeda võitnud ning aasta parima kanuuaerutaja tiitli pälvinud Karlson näitas taas, et tal pole kodus praegu väärilisi vastaseid.

“19aastane Joosep jätkab Pärnu kanuusõitjate traditsiooni plats puhtaks lüüa,” ütles Kalevi aerutamisklubi treener Uko Kõrge. “Tema eelkäija oli Danek Tšuškin, kes oma spordimehe karjääri jooksul võitis 54 Eesti meistritiitlit. Kevadel Koidula gümnaasiumi edukalt lõpetanud Joosep on intelligentne sportlane, ta suudab meeletult palju treenida ja on endale selged sihid seadnud, kuhu jõuda tahab.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles