Kosmosepoisid teevad siirast muusikat

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band mängis end rahva südamesse tänavusel “Eesti laulu” konkursil looga “Maybe-maybe”, mida kuuleb ka täna Pärnus.
Super Hot Cosmos Blues Band mängis end rahva südamesse tänavusel “Eesti laulu” konkursil looga “Maybe-maybe”, mida kuuleb ka täna Pärnus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna õhtul annab Pärnu rokiklubis Volume kontserdi tänavu „Eesti laulu“ konkursilt tuule tiibadesse saanud Super Hot Cosmos Blues Band, mis meelitab end vaatama lihtsalt sellepärast, et muidu te ei teagi pärast, millest ilma jäite.

Super Hot Cosmos Blues Band tekkis mullu sügisel, kui ansambli Nevesis solist Janno Reim ja Tartu rokibändi Supernova basskitarrist Mati Sütt trehvasid koos pilli mängima. Jannol oli valmis kirjutatud ports lugusid ja nüüd hakati neid otsast linti tegema. Punti võeti Tartust Kohtla-Järvelt pärit trummar Ilja Sharapov.

“Saime kokku absoluutselt igasuguste planeerimiste väliselt ja pooljuhuslikult,” kinnitas Reim Pärnu Postimehele. “Ühel ilusal palaval suvepäeval sattusime jämmima. Edasi läks kõik veelgi sujuvamalt ja iseenesest.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles