Paikuse spordikeskus valmistub koolitundideks

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse spordikeskuse juhataja Roland Simanise teatel on spordikeskuse viimistlustööd lõpukorral ja sel nädalal tehakse algust inventari paigaldamisega.
Paikuse spordikeskuse juhataja Roland Simanise teatel on spordikeskuse viimistlustööd lõpukorral ja sel nädalal tehakse algust inventari paigaldamisega. Foto: Ardi Truija

Kuigi Paikuse tervisekeskus valmib alles septembri esimesel nädalavahetusel, algavad uutes saalides juba nädalapäevad varem Paikuse põhikooli õpilaste kehalise kasvatuse tunnid.

Paikuse spordikeskuse juhataja Roland Simanise teatel on viimistlustööd lõpukorral ja sel nädalal tehakse algust inventari paigaldamisega.

Kümme aastat Paikuse valla spordielu koordineerinud Simanis oli rahul, et lõpuks ometi saavad Paikuse kooli õpilased nüüdisaegsed võimlemistingimused, mis on laste arengu seisukohalt väga tähtis. Paikuse koolil seni korralik võimla puudus. “See oli valla jaoks spordikeskuse aluskontseptsioon. Kõik, mis selle juurde tekitati, on mõeldud külastajatele,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles