Alleepuude lõikus on jõudnud Ringi tänavale

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile töötasid Luua metsakoolis koolitatud SKM Haljastuse noored arboristid Andres ja Oliver Ringi ja Nikolai tänava nurgal kasvavate puude võrades.
Eile töötasid Luua metsakoolis koolitatud SKM Haljastuse noored arboristid Andres ja Oliver Ringi ja Nikolai tänava nurgal kasvavate puude võrades. Foto: Urmas Luik

Pärnu kaitsealustel alleedel tänavu alustatud vanade puude hoolduslõikus on jõudnud Ringi tänavale, kus seisab ees 243 puuvõra puhastamine murdumisohtlikest oksaharudest.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna haljastuse spetsialisti Kadri Kõresaare sõnade kohaselt on vastavalt kaitsealuste alleede hoolduskavale just Ringi tänava alleel ees mahuliselt kõige suurem töö puuvõrade puhastamisel pehkinud okstest.

Kui Ringi tänaval lõigatakse võrasid hõredamaks 243 puul, siis Kuninga tänava alleel pöetakse 57, Pühavaimu tänaval 62 ja Vanapargi alleel 67 puud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles