Operetipäevad toovad Pärnusse külalisartiste

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina baritoni Juri Samoilovit seob Pärnuga varasem koostöö: ta on kaasa teinud Promfesti lavastustes ja jõudnud Klaudia Taevi konkursil finaali.
Ukraina baritoni Juri Samoilovit seob Pärnuga varasem koostöö: ta on kaasa teinud Promfesti lavastustes ja jõudnud Klaudia Taevi konkursil finaali. Foto: Pärnu operetipäevad

Nädalavahetusel toimuvatel Therese Raide nimelistel Pärnu rahvusvahelistel operetipäevadel rõõmustavad muusikasõpru solistid Eestist ja kaugemaltki.

Laupäeval esinevad galakontserdil “Siin mu rahvas ja maa” Ammende villas külalisartistid välismaalt, järgmisel päeval astuvad operetipärastlõunal üles Eesti operetisolistid.

Operetipäevade eestvedajate soov on muuta festival Pärnus traditsiooniks, sest Eesti on pika operetitraditsiooniga maa ja Pärnus Endla teatriski töötas pärast teist maailmasõda mitu aastakümmet operetitrupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles