Vändra alev ja vald laiendavad koos lasteaeda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on lasteaia tuba.
Pildil on lasteaia tuba. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vändra alev ja vald teevad koostööd, et saada üle lasteaiakohtade nappusest, ja kuulutasid moodulmaja paigaldamiseks alevisse välja ühishanke, mille tulemused selguvad augusti lõpunädalal.

Vändra on rõngasvald, mille tõmbekeskus on Vändra alev. Alevis tööl käivad vallaelanikud tahavad lapsed sinna lasteaeda panna, järjekorras on üle kümne mudilase. Vändra vallas on Kergu lasteaed-algkool, Vihtra lasteaed ja Pärnjõel lapsehoiuteenuse kasutamise võimalus. Alevis on üks lasteaed, mille mudilased jagunevad Rukkilille ja Mürakaru maja vahel.

Vändra vallavalitsus arutas moodulmaja asukoha variante, näiteks selle paigutamist Pärnjõele, kuid see asukoht ei lahendaks Suurejõe, Rätsepa, Kurgja ja teiste külade jaoks lasteaiakohtade probleemi. Seepärast otsustaski vallavolikogu juba enne jaani moodullasteaia hoone rentida ja tegi Vändra alevile ettepaneku korraldada riigihange ühishankena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles