Sillavaidlus jõuab volikogusse

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abilinnapea Romek Kosenkranius andis silla ehitamiseks annetatud raha volikogule ja palus sellega järgmise aasta eelarve vastuvõtmisel arvestada.
Abilinnapea Romek Kosenkranius andis silla ehitamiseks annetatud raha volikogule ja palus sellega järgmise aasta eelarve vastuvõtmisel arvestada. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimees andis linnavalitsusele 228 uue autosilla ehitamise toetuseks kogutud allkirja ja silla ehitamiseks annetatud 123,97 eurot, abilinnapea Romek Kosenkranius lubas septembris või oktoobris sillavaidlusega taas volikogu ette tulla.

Toimetus tõstatas sillateema Augustiunetuse festivalil, sest üheksa aastat on volikogu eri koosseisud vaielnud Raba-Aia silla planeeringu kehtestamise üle. Silla ehitamise toetuseks allkirja andnud inimesed meenutasid, et uue silla vajalikkusest on Pärnus räägitud juba 30 aastat ja aeg oleks otsuseid vastu võtma hakata.

“Erimeelsused tuleb ületada ja asjaga edasi minna,” ütles Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm neljapäevasel volikogu istungil, kui toimetus raha ja allkirjad üle andis. Paljud volikogu liikmed leidsid, et toimetus on püstitanud õige teema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles