Galerii: Häädemeeste politsei ja pääste ühishoone sai nurgakivi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaal Häädemeestel asetati täna pidulikult nurgakivi enam kui miljon eurot maksma minevale politsei ja pääste ühishoonele, mis valmib tuleval kevadel.

Aiandi 4 asuvale kinnistule tuleb kahekorruseline hoone, kus hakkavad asuma politsei- ja piirivalveameti ning päästeameti tööruumid ja garaažid ning arestikamber. Ühishoone suuruseks on kavandatud pisut üle tuhande ruutmeetri ja sinna on planeeritud 11 töökohta 23 inimesele, teatas Riigi Kinnisvara AS.

„Politsei- ja päästeteenistuse asumine ühise katuse all tekitab suuremat sünergiat erinevate operatiivteenistuste vahel, nii on omavaheline töö koordineerimine tõhusam. Seda on tõestanud juba toimivad ühishooned Tapal, Iisakus, Rakveres, Jõhvis, Kuressaares ja Narvas,“ ütles siseminister Hanno Pevkur. „Ühishoonete rajamine on ka heaks eelduseks ühele hädaabinumbrile 112 üleminekuks tuleva aasta alguses,“ lisas Pevkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles