Neljapaat sõitis otse MM-regati poolfinaali

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap läbisid Amsterdamis MMi esimese ringi edukalt, nüüd seisab neljapäeval ees poolfinaal.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap läbisid Amsterdamis MMi esimese ringi edukalt, nüüd seisab neljapäeval ees poolfinaal. Foto: Fred Killing

Sõudmise MM-regatt Amsterdamis Bosbaani kanalil algas üheksale eestlasele pühapäeval, mil medalit lootev meeste paarisaeruneljane tagas eelsõiduvõiduga poolfinaalikoha.

Eestlased startisid eelsõidus koos Uus-Meremaa, korraldajamaa Hollandi, Kasahstani ja Šveitsiga. Särtsakaimalt alustas Šveits, aga nagu arvata oli, ei kestnud kaua ja nii konkureerisid sõiduvõidule ning poolfinaalikohtadele Eesti ja traditsiooniliselt tugev sõuderiik Uus-Meremaa.

Eesti võitis tugevas allatuules ja üsna kõrges laines päeva neljanda ajaga 5.39,90, uusmeremaalased kaotasid vähem kui sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles