Viljandi teatritudengid suutsid üllatada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Raineri hommik” - Indrek Taalmaa kehastub imelise täpsuse ja orgaanikaga 84aastaseks vanapoisiks, kes tunneb suurimat puudust suhtlemisest.
“Raineri hommik” - Indrek Taalmaa kehastub imelise täpsuse ja orgaanikaga 84aastaseks vanapoisiks, kes tunneb suurimat puudust suhtlemisest. Foto: Erakogu

Augustikuisele Pärnule ja Monomaffiale tagasi vaadates pean suureks üllatajaks Viljandi kultuuriakadeemia 10. lennu teatritudengeid.

Nemad sisustasid teatrifestivali selleaastast off-programmi „Monoff“, mis ei jäänud põhiprogrammile oluliselt alla ja võib öelda, et kohati ületaski seda oma heatasemeliste rollisoorituste poolest.

Huvitav oli seegi, et nad viisid publiku muuhulgas sellistesse mängupaikadesse, kuhu vaataja reeglina ei satu ehk proovisaali ja lavaauku. Seda suurem kahju on, et publikuhuvi jäi seal tunduvalt kesisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles